1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ciao Berto, kompani lidere në prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e zgjerimit të aktivitetit afarist, është duke kërkuar kandidat të interesuar për pozitën e hapur të punës Dizajner/e Grafik.

Si dizajner/e grafik, ju do të jeni përgjegjës për krijimin e modeleve tërheqëse vizualisht që komunikojnë në mënyrë efektive mesazhin e brendit tonë. Ju do të punoni ngushtë me ekipin e marketingut për të zhvilluar koncepte, dizajne për materiale të ndryshme të marketingut, duke përfshirë mediat dixhitale dhe të shtypura.

Nëse jeni kandidat i interesuar pas dizajnit dhe dëshironi të punoni me një ekip dinamik, ju inkurajojmë të aplikoni.

Lokacioni; Prishtinë

Paga; E pa përcaktuar

Data e fundit; 15.06.2023

Pozita ; Dizajner/e Grafik

Tipi i kontrates; Kontratë e rregullt pune

Aplikimi; Dërgoni CV dhe dokumentet përcjellëse në: hr@ciao-berto.com

Përgjegjësitë dhe Detyrat:  

  • Të krijoni dizajne tërheqëse për materiale të ndryshme marketingu, duke përfshirë broshura, postera, fletushka, postime në media sociale, webfaqe dhe materiale të tjera promovuese;
  • Bashkëpunoni me ekipet tona të marketingut për të zhvilluar koncepte dhe dizajne;
  • Siguroheni që të gjitha dizajnet të jenë tërheqëse vizualisht, të komunikojnë mesazhin e synuar dhe të jenë në përputhje me identitetin e brendit;
  • Menaxhoni projekte të ndryshme në të njëjtën kohë dhe brenda afateve.

Kualifi­kimet:

  • Diplomë Bachelor në dizajn grafik ose fusha të ngjashme;
  • 2+ vite përvojë profesionale në dizajn grafik;
  • Njohuri në Photoshop, Illustrator dhe InDesign, si dhe After Effect dhe Lightroom;
  • Portofoli i fortë që demonstron aftësitë dhe kreativitetin tuaj;
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi.
  • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në një mjedis ekipor.

Aplikimi: Dërgoni CV dhe dokumentet përcjellëse nëhr@ciao-berto.com

Ju lusim, gjatë aplikimit në pjesën e subjektit të shkruani pozitën për të cilën aplikoni!

Ciao Berto inkurjon te gjithë kandidatët të aplikojnë dhe ju siguron për trajtim të barabart në përzgjedhje.

Ju falënderojme për aplikimin dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i të cilëve ju përshtatet më shumë kërkesave të kompanisë do të ftohen për intervistë.

 

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet