The North Unicorn
Personel Marketi
Shpërndaje
	 	 

The North Unicorn është një kompani e re në Kosovë e regjistruar në vitin 2018.

The North Unicorn është e përkushtuar që të krijojë një zinxhirë të dyqaneve me “zbritje të mençur”. Si kompani e cila ka në fokus zhvillimin dhe ofrimin e mundësive për punësim ofron rreth 300 vende të lira të punës në të gjitha qytetet e Kosovës

Pozita: Personel Marketi

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Duhet të përmbushen të gjitha detyrat të cilat jepen nga përgjegjësi i dyqanit;
  • Të ketë përgjegjësi rreth funksionimit të rregullt të marketit;
  • Të tregojë përkushtimin e duhur në mënyrë që të gjithë klientët të ndahen të kënaqur.

Aftësitë dhe njohuritë:

  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi, përfshirë aftësinë për të interpretuar informata;
  • Aftësi të shkëlqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës;
  • Të jetë fleksibil/e dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve;
  • Përkushtim dhe etikë në punë;
  • Aftësi të punës ekipore.

Kualifikimi dhe përvoja:

  • Diplomë të shkollës së mesme, e dëshirueshme diplomë Bachelor;
  • Përvojë në punë dhe detyra të ngjashme.

Konkursi do të jetë i hapur deri me datën 23.06.2019

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke klikuar në butonin “Apliko” ose duke e dërguar CV në këtë e-mail apliko@thenorthunicorn.com

TAGS: The North UnicornPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1526
Kategoria Shitje
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC