1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
 
Klinika Amerikane - Dr.Behar Kusari shpall konkurs pune për:
 
SOCIAL MEDIA MANAGER
Kualifikimet:
  • Minimumi 2 vite përvojë në marketing dhe menaxhim të përmbajtjes së rrjeteve sociale
  • Aftësi të forta analitike dhe të zgjidhjes së problemeve dhe aftësi për të formuluar ide dhe aktivitete të synuara mirë të projekteve
  • Të kryej detyrat sipas udhëzimeve të menaxherëve
Të gjithë të interesuarit apo interesuarat të aplikojnë përmes email: hr@american-art.net

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 14/06/23 (7 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet