The North Unicorn
Ndihmës/e i/e përgjegjësit të marketit
Shpërndaje
	 	 

The North Unicorn është një kompani e re në Kosovë e regjistruar në vitin 2018.

The North Unicorn është e përkushtuar që të krijojë një zinxhirë të dyqaneve me “zbritje të mençur”. Si kompani e cila ka në fokus zhvillimin dhe ofrimin e mundësive për punësim ofron rreth 300 vende të lira të punës në të gjitha qytetet e Kosovës

Pozita: Ndihmës/e i/e përgjegjësit të marketit

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Ofrimi i ndihmës për menaxherin e marketit në të gjitha detyrat e caktuara duke iu përmbajtur qëllimeve (synimeve) të kompanisë;
  •  Përgjegjësia kryesore është ndjekja e punëve të përditshme me qëllim drejtimin optimal të marketit;  Menaxhimi dhe motivimi i skuadrës për të rritur shitjet dhe për të siguruar rendiment.

Aftësitë dhe njohuritë:

  • Aftësi të mira organizuese, koordinuese, planifikuese dhe monitoruese;
  • Të jetë në gjendje të marrë vendime dhe përgjegjësi;
  • Aftësi të shkëlqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës;
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, shitjes dhe negocimit.

Kualifikimet dhe përvoja:

  • Diplomë universitare bachelor në menaxhment, ekonomi apo fusha tjera relevante;  
  • Përvojë në punë dhe detyra të ngjashme.

Konkursi do të jetë i hapur deri me datën 23.06.2019

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke klikuar në butonin “Apliko” ose duke e dërguar CV në këtë e-mail apliko@thenorthunicorn.com

TAGS: The North UnicornPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1010
Kategoria Shitje
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC