1
PREMIUM PLUS

Depoist, Agjent i Shitjes, Shitës Ambulantiv

Ruaj
Automem Kosova
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Automem Kosova është kompani lider në tregun e Kosovës, për importimin e produkteve më cilësore për mirëmbajtjen e veturës dhe më gjërë.
Meqenëse po zgjerohemi si ekip e po ashtu edhe në tregun tonë, ne po kërkojmë anëtarë të rinj të ekipit.
 

 

Depoist

Agjent i Shitjes

Shitës Ambulantiv


Depoist

Kualifikimet:

  • Preferohet të ketë të përfunduar shkollimin e mesëm;
  • Të jetë bashkëpunues dhe i gatshëm të punoj nën presion;
  • Preferohet përvojë pune relevante;
  • Kërkohet leje e vozitjes (kategoria B);
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët.

Agjent i Shitjes dhe Shitës Ambulantiv

  • Kandidati duhet të jetë i motivuar për të arritur objektivat si dhe duhet të ketë prirje për të shitur;
  • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit;
  • Nivel të lartë të integritetit dhe motivit personal
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
  • Patentë të vozitjes, kategori B.

Menyra e aplikimit: Te gjithe te interesuarit te aplikojne  ne emailin: automem.kosova@gmail.com

Shikime 2,960
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 14/06/23 (15 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet