The North Unicorn
Përgjegjës/e Regjional/e
Shpërndaje
	 	 

The North Unicorn është një kompani e re në Kosovë, me përkushtim që të krijojë një zinxhirë të marketeve me “zbritje të mençur”. Si kompani e cila ka në fokus zhvillimin dhe ofrimin e mundësive për punësim ofron rreth 300 vende të lira të punës në të gjitha qytetet e Kosovës.

Pozita e lirë: Përgjegjës/e Regjional/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përcjellja e konkurrencës përreth marketit dhe në treg në përgjithësi;
  • Kryerja dhe ndjekja e mbledhjeve rajonale për rajonet e caktuara.
  • Bërja e vizitave të rregullta në markete dhe terren;
  • Vlerësimi i produktivitetit dhe arritjeve të marketeve.

Aftësitë dhe njohuritë:

  • Nivel të lartë të vetëdijësimit komercial;
  • Të jetë në gjendje te marrë vendime dhe përgjegjësi
  • Të jetë fleksibil/e dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve
  • Njohja e gjuhës angleze.

Kualifikimi dhe përvoja:

  • Diplomë Bachelor ose Master në menaxhment, ekonomi apo fusha tjera relevante;  
  • Përvojë e dëshmuar në pozita menaxhuese.

Konkursi do të jetë i hapur deri me datën 23.06.2019

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke klikuar në butonin “Apliko” ose duke e dërguar CV në këtë e-mail apliko@thenorthunicorn.com

TAGS: The North UnicornPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 894
Kategoria Të tjera
Skadon 4 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC