1
PREMIUM PLUS

Shitës/e në Sektor, Arkatar/e, HR

Ruaj
Mr. Bricolage
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Mr.Bricolage ka plane të mëdha dhe ju mund të jeni pjesë e tyre!

Mr.Bricolage është një histori solidariteti dhe sipërmarrësish vizionarë dhe përpara popullarizimit të termit "Bëje vetë", Shoqata Kombëtare e Promovuesve të Bëje Vetë (ANPF), e cila qe nga vitet e 80-ta u quajt Mr.Bricolage dhe u krijua nga 13 dyqane të pavarura harduerike në rajonin e Orléans, Francë. Fryma e sipërmarrjes është pjesë e ADN-së sonë dhe ka qenë suksesi ynë për më shumë se 50 vjet.

Sot, Grupi ynë është krenar që është rrjeti më i madh lokal i dyqaneve DIY në Francë, me një markë të fortë që shkëlqen në mbarë botën dhe më e fundit është Prishtina.

Ne do të jemi më se të lumtur t'ju mirëpresim në aventurën tonë më të re, prandaj ne ju ftojmë të i bashkangjiteni ekipit tonë në pozitat si më poshtë:

  1. Shitës/e në Sektor 
  2. Arkatar/e
  3. HR

Lokacioni: Mr. Bricolage Prishtina Mall

Për të aplikuar, dërgoni CV-në tuaj në e-mail adresën: hr@mr-bricolage.al

Ose na kontaktoni në numrin e telefonit: 049 970 950

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 14/06/23 (7 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet