1

Punëtore në departamentin e Konfeksionit (17) (Shkabaj / Obiliq)

Ruaj
TexCo SH.P.K
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

17 VENDE TË LIRA PUNE
NË DEPARTAMENTIN E KONFEKSIONIT

TexCo është fabrikë e cila merret me prodhimin e veshjeve me orientim ekskluziv në eksport, me lokacion në Shkabaj/Obiliq, shpallë konkurs për plotësimin e vendeve të lira të punës, si vijon:

  • Punëtore në departamentin e Konfeksionit (17)

Kushtet dhe kriteret:

  • Personat që i përshtaten më shumë natyrës së kësaj pune janë gratë nën moshën 30 vjeçare të cilat nuk kanë probleme me të pamurit.
  • Shkallë të lartë të vetëiniciativës.
  • Nuk kërkohet përvojë pune paraprake.

Të interesuarat mund të na kontaktojnë në numrin e telefonit +383 49 127 433 ose të vijnë fizikisht në hapësirat e TexCo - Knitwear Factory.

Shënim: Aplikimet kanë filluar dhe konkursi mbetet i hapur deri më 20.06.2023

Adresa: Rr. “Gjegj Fishta”, Magj. Pr-Mit, km3, Shkabaj/Obiliq
E-mail: mevlutademaj@gmail.com
Tel: +383 49 127 433

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet