1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

Paradiso është kompani që merret me përpunimin e granitit, mermerit,kuarcit,travertinës,të

gjitha llojeve të gurëve natyral, artificial dhe keramikës me lokacion në Lipjan.

Paradiso shpall konkurs në ketë pozitë;

(1) Arkitekte


KUALIFIKIMET: 

 • Të jetë arkitekte – e diplomuar. 
 • Mosha e kërkuar 22 - 40 vjeç. 
 • Të ketë minimum 1 vjet përvojë pune. 
 • Të jetë komunikative dhe fleksibile. 
 •  Të ketë njohuri të mira të programeve Autocad - Archicad, 3D studio max-Rhino 
 •  Përshtatje në punë ekipore. 
 • Aftësi të mira të interpretimit, e fokusuar dhe orientuar ndaj klientit. 
 •  Të njoh Gjuhën Angleze. 
 • Të ketë patentën e shoferit B.


PËRGJEGJËSITË: 

 • Shitje dhe propozime të ndryshme të produkteve. 
 • Komunikim me klientët dhe bashkëpuntorët e kompanisë. 
 • Mbikqyrja dhe menaxhimi i proceseve të prodhimit në punëtori. 
 • Mbikqyrja dhe menaxhimi i projekteve në terren. 
 • Planifkimi dhe realizimi i projekteve dhe punëve sipas planeve dinamike. 
 • Përgaditja e raporteve javore dhe mujore për punët e përfunduara. 

 

Aplikimi: Bëhet në formë elektronike në qendresa@paradiso-kos.net
Konkursi është I hapur nga data 11.05.2023 – 11.06.2023

Kategoria Arkitekturë
Skadon 10/06/23 (2 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet