1
PREMIUM

Punëtor në Repartin e Prodhimit (5)

Ruaj
IMN SHPK
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Në bazë të rritjes dhe zhvillimit te kapaciteteve, kompania IMN Tulltorja sh.pk. shpall konkurs pune per pozitat e meposhtme:

  • Punetor ne repartin e prodhimit (5 pozita)


Vemendje: Punetoret qe do te behen pjese e kompanise IMN Tulltorja shpk, do t’i kene te gjitha kushtet per pune sipas standardeve evropiane, do te kene page te dinjitetshme, transport te siguruar nga kompania, kurse gjate orarit te punes nga kuzhina jone e begatshme, ata do t’a kene nje shujt cilesore te ushqimit.

Të gjithë kandidatet e interesuar duhet të aplikojnë ne e-mailin tone zyrtar info@tulltorja.com duke e shenuar ne email poziten per te cilen aplikojne, ose fizikisht te paraqiten në zyrën e Burimeve Njerëzore, në selinë e kompanisë ne Landovicë, afati i konkursit  zgjatë 30 ditë, nga data e publikimit të tij.

Verejtje:
Vetëm kandidatet e përzgjedhur do të ftohen për intervistë.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet