1
PREMIUM

Kamarier/e, Banakier/e, Koordinator/e

Ruaj
Lavjerr's Co- Working Cafe
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

KAMARIER/E  /  BANAKIER/E  - 2 PERSONA

Kërkesat:

 • Aftësi të mira komunikuese me klientët

 • Të jetë e sjellshme dhe të kujdeset për kërkesat e klientëve

 • Qëndrim pozitiv dhe aftësi të punojë me anëtarët e tjerë të stafit.

 • Të kryen punë cilësore edhe nëse nuk mbikqyret nga menaxhmenti.

 • Diploma e shkollës së mesme (minimum).

 • Kandidatet me pervojë do të kenë përparësi.

Përgjegjësitë:

 • Mirëseardhja dhe ofrimi i shërbimit për të gjithë klientët

 • Njohuria e artikujve të menu-së

 • Kujdesi që bari të jetë i pajisur me pijet dhe pajisjet e nevojshme

 • Vendosja dhe rregullimi i pijeve

 • Përgatitja e kafës, përzierja e koktejeve alkoolike/jo alkoolike

 • Ruajtja e pastërtisë të të gjitha pajisjeve dhe hapësirës së punës gjatë ndërrimit

 • Inspektimi i pastërtisë dhe prezantimit të të gjitha gotave përpara përdorimit

 • Pastrimi i banjos, punët anësore, përgatitja dhe ruajtja e pijeve

 • Të mbyllet ndërrimi duke pastruar dhe rivendosur furnizimet për ditën tjetër

 • Numërimi i inventarit me menaxherin pas çdo ndërrim

 


KOORDINATOR/E OPERACIONAL

Kërkesat:

 • Aftësi të mira komunikuese me klientët

 • Të jetë e sjellshëme dhe të kujdeset për kërkesat e klienteve

 • Qëndrim pozitiv dhe aftësi të punojë me anëtarët e tjerë të stafit.

 • Kryerja e punës cilësore edhe nëse nuk mbikqyret nga menaxhmenti.

 • Diploma e shkollës së mesme (minimum).

 • Kandidatet me pervojë do të kenë përparësi.

Përgjegjësitë:

 • Mirëseardhja dhe ofrimi i shërbimit për të gjithë klientët

 • Prezantimi i vendit tek klientët

 • Kujdeset që lokali të jetë i pajisur me të gjitha gjërat e nevojshmë që puna të ece mirë

 • Përgjegjës për parapërgatitjen e stafit 

 • Njohuria e artikujve të menu-së 

 • Njojhuria e informatave të përgjithshme, shërbimet e ofruara, orarin e punës, etj

 • Përgatitja dhe mirëmbajtja e vazhdueshme e zonës së punës dhe furnizimi adekuat i pijeve të servuara 

 • Raporton për ruajtjën e pastërtisë të të gjitha pajisjeve dhe hapësirës së punës gjatë ndërrimit

 • Inspektimi i pastërtisë dhe prezantimin e të gjitha gotave përpara përdorimit

 • Punoni si anëtar i ekipit në aspekte të tilla si: pastrimi, punët anësore, përgatitja dhe ruajtja e pijeve,

 • Mbyllni ndërrimin 

 • Mbani gjithmonë qëndrim mikpritës.

Menyra e aplikimit:

Te behet: Te gjithe te interesuarit mund te na kontaktojne ne 045 292 487, Viber/Whatsapp.

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 10/06/23 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet