Shell Kosovo

Menaxher në pikën e shitjes (Pejë, Gjakovë)

	 	 

K O N K U R S

Menaxher në pikën e shitjes

Detyrat dhe  përgjegjësitë e punës:

 • Menaxhimi i të gjitha punëve në piken shitëse, menaxhon më stafin dhe kujdes maksimal për mbarëvajtje të punëve.
 • Ruajtja dhe rritja e shitjeve të produkteve të kompanisë
 • Arritja e synimeve dhe qëllimeve të vendosura për pikën shitëse
 • Krijimi, mbajtja dhe zgjerimi i bazës së klientëve
 • Përmirësimi I nevojave të klientëve ekzistues, caktimi i caqeve të shitjës
 • Rekrutimi dhe trajtimi I strafit të shitjes
 • Zhvillimi I strategjive të shitjes dhe përcaktimi I objektivave
 • Monitorimi I përformacës së punonjësve në pikë dh motivimi I tyre për të arrituar objektivat
 • Hartimi, raportimi dhe analizimi I shifrave të shitjeve
 • Mbledhja e reagimeve të konsumatorëve dhe hulumtimi I tregut
 • Raportimi tek menaxherët e lartë
 • Mbajta e përditshme me produktet dhe konkurrentët

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

 • Shkathtësitë të shkëlqyera në shitje dhe negociata
 • Kuptimi i mirë i të bërit biznes
 • Aftësia për të motivuar dhe udhëhequr një ekip
 • Iniciativa dhe entuziazmi
 • Komunikim i shkëlqyeshëm dhe ‘Aftësi njerëzore’
 • Aftësi te mira, planifikimi dhe organizimi
 • Aftësia për të punuar me qetësi nën presion
 • Shkathtësi të mira informatike, buxhetore dhe raportuese
 • Shkollimi i lartë për ekonomist, marketing, menaxhment, grada bachelor, përparësi me master
 • Njohja shumë e mirë e punës me kompjuter
 • Njohja e gjuhës angleze është përparësi
 • Patent shofer kategoria – B
 • Përvojë pune në menaxhim, minimum 3 vjeqare.

Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar:

CV-në tuaj me foto përmes E-mail, adresës: hr.shell.rks@gmail.com

NË SUBJEKT TË SHËNOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI.

Informatat shtesë prej orës 8.00 – 17.00 në, Tel: +386 49 940 014

TAGS:  Shell KosovaPeje, Gjakove, KosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2581
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC