1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

Fast Food BelAmi shpallë konkurs për këtë pozitë:

Delivery (mbi moshen 18 vjecare)

Kualifikimet dhe përgjegjësitë: 

  • Përvoja e punës si dergues i porosive 
  • Të ketë sjellje të mirë,
  • Të jeteëi shpejtë dhe i adaptueshëm në punë me fluks
  • Aftësi për punë ekipore

Të gjithë të interesuarit mund te aplikojnë përmes butonit APLIKO apo numrit të kontaktit 044133848 ose 049133848 

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 09/06/23 (1 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet