1

Arkatare (4), Sektorist/e (5), Pranues Malli

Ruaj
Emona Center
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

KONKURS PUNE

KOMPANIA: “Emona Center” SH.P.K.

POZITA:      Arkatare – (4 Pozita);

                     Sektorist/e (5 Pozita);

                     Pranues Malli (1 Pozitë)

LOKACIONI – Rr. “Abedin Sogojeva” - FUSHË KOSOVË

Njohuritë dhe Shkathtësitë:

  • Të ketë përvojë në punë të njejtë apo të ngjashme;
  • Të ketë përkushtim dhe interesim për të mësuar;
  • Të ketë shkathtësi komunikative, planifikuese dhe organizative;
  • Të jetë i aftë të punoj në grup dhe punë individuale;

Të interesuarit/at mund t’i marrin aplikacionet në pikat me adresë në rrugën “Çajupi” dhe në objektin në rrugën “Abedin Sogojeva” në Fushë Kosovë apo mund të aplikohet direkt ne email adresën në info@emonacenter.com

Konkursi është i hapur nga data 11.05.2023 deri më datë 26.05.2023

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 26/05/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet