1
PREMIUM

Shofer - Kategoria C (2), Depoist, Punëtor për Depo (2), Shitës/e për Zyre

Ruaj
Babija Commerc
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

babija commerc sh.p.k shpall konkurs për pozitat:

Lokacioni: Fushë Kosovë(Bresje)

2 SHOFER – KATEGORIA C

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Përgjegjës për transportin dhe drejtimin e kombit apo kamionit, si dhe për bartjen e mallit deri tek pikat e shitjes;

Kualifikimet e kërkuara:

  • Të ketë përvojë pune si shofer i kamionit
  • Të jenë të pajisur me patentë shofer të Kategorisë  C
  • Të ketë njohuri të rrugëve të Kosovës.

1 DEPOIST

Lokacioni: Fushë Kosovë(Bresje)

Detyra dhe Përgjegjësitë:

  • Pranimin dhe përgatitja e mallrave në bazë të porosive të lëshuara;
  • Bënë organizimin, kontrollimin dhe numrimin e mallrave në depo.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Të ketë përvojë pune 1-2 vjet në depo;
  • Te jetë fleksibil dhe i përshtatshem për të punuar.

 


2 PUNËTOR PËR DEPO

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Përgjegjës për Mirmbajtjen e vendit ku punon organizimin e mallit etj.

1 SHITËS/E PËR ZYRE

Detyra dhe Përgjegjësitë:

  • Shitjet me program telefonata me klient etj.

Si të Aplikoni

babija commerc sh.p.k sh.p.k është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: babijacommerc@hotmail.com

Të gjithë kandidatët që aplikojnë, ju lutemi shkruani pozicionin e punës për të cilin po aplikoni në pjesen "Subjet Line", dhe CV tuaj me emër në formatin (Emri Mbiemri - CV).

Tel:048151371

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 09/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet