1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ledo sh.p.k. është kompani ndërkombëtare e cila vepron në tregun e Kosovës.

Kompania gjendet në Grace, Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë km 14-të, Vushtrri

Ledo sh.p.k. shpall konkurs pune për pozitën: 

 1. Merchanidesere (Sistemuese e Mallit)
 2. Shofer (Kategoria B) (Nderkohë kandidati duhet te avancohet dhe të ketë kategorine C)

Merchanidesere 

Përgjegjësite e punës:

 • Komunikimi me partnerë dhe bashkëpunëtorë;
 • Vizitë e klientëve;
 • Përgatitja e raporteve;
 • Të ketë aftësi dhe komunikim të mirë me klientë;
 • Të jetë në gjendje të punojë nën presion dhe me raste me orar të zgjatur.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Patentë shoferi i kategorisë B, shofere aktive;
 • Personalitet komunikues dhe aftësia për të punuar në ekip;
 • Organizimi, iniciativa dhe besnikëria;
 • Njohja e mirë e terrenit të Kosovës;
 • Aftësi në mbledhjen e porosive;
 • Të jetë banore e Prishtinës ose e rrethinës të Prishtinës.

Përparësi kanë kandidatet me përvojë pune në të njejten veprimtari.


Ndihmës Shofer - Kategoria B - Shperndares Malli (Nderkohë kandidati duhet te avancohet dhe të ketë kategorine C)

Përgjegjësite e punës:

 • Të ketë përvojë në vozitje (patent shoferi - kategoria C);
 • Shpërndarje Malli
 • Të ketë aftësi dhe komunikim të mirë me klientë;
 • Të jetë në gjendje të punojë nën presion dhe me raste me orar të zgjatur.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Patentë shoferi i kategorisë C, shofere aktive;
 • Njohja e mirë e terrenit të Kosovës;
 • Përvojë pune;
 • Personalitet komunikues dhe aftësia për të punuar në ekip;
 • Organizimi, iniciativa dhe besnikëria;

Përparësi kanë kandidatët që kanë përvojë në punë të ngjashme me shperndarje të mallrave ushqimore dhe që janë nga vendet Prishtinë, Fushë Kosovë, Vushtrri dhe Obiliq.

Të interesuarit serioz le te na kontaktojne prej ores 08:00 deri ne oren 15:00 nga e Hena deri te Premten ne  numrin +38344249069 apo edhe në emailin vllaznim.idrizi@ledo.hr

Konkursi eshte i hapur deri me daten 08 Qeshor 2023

Vetem kandidatet e perzgjedhur ne listen e ngushte do te ftohen per interviste.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 08/06/23 (Skadon: SOT)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet