1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Graphic Designer

Ne jemi në kërkim të një dizajneri/re grafik kreativ/ve të mediave sociale që  do të jetë përgjegjës për dizajnimin e postimeve origjinale për platformat online (IG, FB, LinkedIn, etj)

Kushtet që duhet të përmbush kandidati/ja :

 • Të ketë të paktën 3+ vite përvoj pune në fushën e dizajnit grafik
 • Të ketë njohuri të shkëlqyera në përdorimin e programeve Adobe (Photshop, Ilustrator, InDesign)
 • Të ketë njohuri bazike në Adobe Premier ose Adobe After Effects
 • Të ketë njohuri në përdorimin e programeve Office 365
 • Të jetë i vëmendshëm në detaje dhe të jetë kreativ
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera të komunikimit verbal dhe shkruar në gjuhën Shqipe
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera të komunikimit verbal dhe shkruar në gjuhën Angleze
 • Të jetë dinamik dhe i aftë për të gjetur mënyra të reja në rast nevoje.

Benefitet :

 • Paga konkuruese
 • Zhvillimit profesional të karrierës
 • Ambient i bukur pune në qendër të Prishtinës
 • Balancë e mirë punë-jetë
 • Orarë i rregullt sipas ligjit të punës në Rep. e Kosovës
 • Ekspozimi ndaj klientëve të shumtë nga fusha të ndryshme

Si të aplikoni :

 • Konkursi është i hapur deri më datën 30/05/2023
 • Aplikoni duke dërguar e-mail në info@socialeyez.eu  me titull “Aplikim për Graphic Designer”
  Ju lutem të bashkangjisni CV-në dhe Portofilion tuaj !

Vetëm grupi i përzgjedhur do të kontaktohen në fazën e intervistimit !


Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 30/05/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet