1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Teknik i Ashensorëve, Ndihmës Teknik

Teknik të ashensorëve / liftave – Gjithë Kosovën

Kualifikimet & Përgjegjësitë:

  • Njohuri e përgjithshme të instalimeve makinerike/elektrike
  • Instalimi, mirëmbajtja dhe servisimi i ashensorëve 
  • Ndihmës i ekipeve të ashensorëve

Të interesuarit të na kontaktojnë në: 044 113 531 / euroashensori2000@yahoo.com

 

Kategoria Inxhinieri
Skadon 08/06/23 (Skadon: SOT)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet