1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Premium Bakery është kompani prodhuese vendore me përvoje shumëvjeçarë në industrinë e ushqimit me prodhimin e varieteteve të ndryshme të produkteve të miellit.

Ne ofrojmë buke dhe pjekurina të tjera të kualitetit shumë të lartë të cilat janë të certifikuara dhe vlerësuara sipas standardeve më të larta ndërkombëtare.

Me qëllim të zgjerimit të rrjetit të shitjes ne ju ftojmë të gjithë të interesuarit të aplikojnë për pozitën në vijim :Depoist

Detyrat kryesore:

 • Përgjegjës për përgatitjen dhe verifikimin e mallit për liferim      
 • Ngarkimi i mallit për liferim      
 • Pranimi i mallit te nga furnitorët      
 • Furnizimi i brendshëm më lëndë të parë.
 • Klasifikimi i mallit sipas brendeve dhe mirembajtja e tij      
 • Kontrollimi i afateve      
 • Detyra tjera ditore të cilat kërkohen nga udhëheqësi i divizionit të Administratës

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme. Universiteti Avantazh
 • Krijues, inovativ, i shkathët dhe i orientuar drejt zgjidhjeve
 • Nivel të lartë të integritetit dhe motivit personal
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
 • Të jetë i gatshme të punojë nën presion dhe me orar fleksibil.
 • Patentë të vozitjes, kategori B

Lokacioni:  Magjistralja Prishtinë-Ferizaj, përballë QMI-së

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar që plotësojnë kushtet, të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes postës elektronike:career@premiumbakery.net

Vetëm kandidatet që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen përmes telefonit dhe do të ftohen në intervistë.

Konkursi mbetet i hapur nga data 09/05/2023 deri me 30/05/2023.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 30/05/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet