1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë dhe shumicë në lëminë e artikujve të elektronikës në tregun Kosovar.

AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Për arsyeje të rritjes së kompanisë jemi duke kërkuar kandidat të kualifikuar dhe profesional, për pozitat:

Depoist

LOKACIONI: FUSHË KOSOVË

Kualifikimet:

 • Preferohet të ketë të përfunduar shkollimin e mesëm;
 • Të jetë bashkëpunues dhe i gatshëm të punoj nën presion;
 • Preferohet përvojë pune relevante;
 • Kërkohet leje e vozitjes (kategoria B);
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët.

Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibil të punës;
 • Sigurim shëndetsor;
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar,;
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional;
 • Njohje të teknologjive sipas trendeve të zhvillimit;
 • Pagë konkurruese.

Informata shtesë:

 • Të gjithë të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com
 • Ju lutem e shënoni në subjekt se për cilin lokacion aplikoni.
 • Afati për aplikim deri me datë: .07.06.2023
 • Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 07/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet