1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania HEALTH CARE është në nivel ndërkombëtar.

Kërkohen bashkëpunëtor/e të shitjes në gjithë territorin e KOSOVËS.

Kushtet të cilat duhet plotësuar për pozitën bashkëpunëtor/e të shitjes :

  • Arsimim I mesëm
  • Përparësi kan çiftet ( femër-mashkull )
  • Të jenë komunikativ/e,
  • I pajisur me patent shofer kategoria B
  • Të ketë veturë në shfrytëzim

Kompania jonë ofron kushte shumë të mira pune :

  • Part Time punohet vetëm mbas dite nga ora 17:00-20:00
  • Paga 450 deri 1.000 EURO ( për vetëm 3 orë në ditë )
  • Seminare jashtë vendit
  • Certifikim pas trajnimeve ( të njohura ndërkombëtarisht )
  • Mundësi pune edhe në shtetet e bashkimit Europian

Mund të na kontaktoni nga ora 10:00-18:00 Nr tel: +383 49-272-886

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes kësaj e-mail:

germancompany63@gmail.com

Shikime 4,146
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 07/06/23 (8 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet