1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

“ ELKA INTERNACIONAL SHPK” Nje kompani e njohur  ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te produkteve ushqimore kerkon te punesoje:

                                                            Shites ambulantiv (rezerve) /M-Prishtine

2pozita

Detyrat dhe përgjegjësitë           

 •  Identifikimi i mundësive të reja të shitjes  
 •  Raportimi në baza ditore gjatë vizitave në terren             
 • Përmbushja e objektivave të caktuara të shitjes mujore               
 • Komunikimi i përditshëm me klientët për shitjen e produkteve.            
 •  Krijimin dhe mbajtjen e marrëdhënieve efektive me klientët aktual dhe potencial.

Kerkesa per kandidatet:

 • Aftesi te mira komunikuese dhe negociuese.
 • Posedimi I lejes se  drejtimit.
 • Universiteti perben avantazh.
 • Mosha  22-30 vjec.
 • Paga do te jete e kenaqshme.

Orari: nga e hena-premte 8-16

 • Faza trajnimit paguhet
 • Vetem kandidaten qe do perzgjidhen do te informohen

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumentat tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja bashkangjitur fotografine tuaj ne e_mail enrik.topalli@elkaks.com   

                                     

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 07/06/23 (Skadon: SOT)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet