1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Në bazë të nevojës tonë të brendshme, kompania IMN Tulltorja sh.pk. shpall konkurs pune:

Pozita: Inxhinier i Makinerise – dega: Konstruksione Metalike - Prodhimtari

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Do të bej bejë mirembajtjen mekanike ne raportin e prodhimit.

Përvoja dhe kualifikimi:

  • Diplomë unisversitare per pozitën ne fjale;
  • Përvojë pune;
  • Aftësi komunikuese dhe organizative;

Përparsi do të kenë kandidatet që kanë eksperiencë të punës në sektorin e industrisë (prodhimtarisë).

Të gjithë kandidatet e interesuar duhet të aplikojnë me CV-në e detajuar në Shqip me deshmitë pëkatese të kualifikimit dhe pëvojës së punës te dërgohen në info@tulltorja.com apo fizikisht në zyrën e Burimeve Njerëzore, në selinë e kompanisë, afati i konkursit zgjatë 30 ditë, nga data e publikimit të tij.

Verejtje:

Vetëm kandidatet e përzgjedhur do të ftohen për intervistë.

Kategoria Inxhinieri
Skadon 07/06/23 (Skadon: SOT)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet