1

Punonjës në Depo (4)

Ruaj
Docman LLC
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Kompania DOCMAN SH.P.K. shpall konkurs për këto pozita:

Pozita: Punonjës në depo, 4 pozita

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Kryen ngarkim-shkarkimin e mallit nga kamionët transportues;
  • Kryen sistemimin e produkteve në rafte të arkivës dhe sistemimin dhe paketimin e mallit për transport;
  • Tërheq dhe përgatitë produktet për dërgesë, duke siguruar që numri dhe lloji i saktë i produktit është i ngarkuar dhe dërguar;
  • Realizon detyra të tjera të ngjashme që i ngarkohen;
  • Kujdeset për mirëmbajtjen e depos, brenda dhe jashtë saj.

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidati:

  • Diplomë e shkollës së mesme;
  • Mos të jetë i dënuar apo i ndjekur penalisht (Vërtetim nga Policia dhe Gjykata);        
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;

Lokacioni: Konjuh/Lipjan (Magjistralja Prishtinë-Shkup, km.12)

Mënyra e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të kontaktojnë përmes postës elektronike, duke dërguar CV-në në e-mail adresën: info@docman-ks.com , fizikisht në zyrën e kompanisë në adresën: Magjistralja Prishtinë-Shkup, km.12, Konjuh/Lipjan (te rrethi i QMI-së), apo në numrin e telefonit: +383 49 290 100.

Afati për aplikim mbetet i hapur deri me datën 31.05.2023.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet