1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

KUZHINIERE

Jemi në kërkim të një kuzhinieres (F) me përvojë pune e cila do të përgadis/gatuaj ushqim për 25 punonjës.

Pozicioni është i hapur për në Qytezën e Lipjanit, prandaj aplikueset duhen të organizojnë transportin e tyre.
Ofrohet pagesë e kënaqshme, kontratë pune, kontribute pensionale, etj
Puna ofrohet për periudhë të gjatë kohore, në një ambient super modern pune, dhe me kolektiv bashkëpunues.


Aplimi bëhet në formë elektronike në paradiso@paradiso-kos.net ose mund të kontaktoni në nr.

049 252 438 (Nga ora 08:00-17:00) nga 08.05.2023 deri me 08.06.2023. 

 

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 08/06/23 (Skadon: SOT)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet