Kojshia - food delivery

Administrues biznesi

	 	 

Kojshia.com është një platformë online që funksionon si urë lidhëse mes  restoraneve, transportuesve të ushqimit dhe konsumatorëve. Platforma ka për qëllim promovimin e restoraneve dhe kryerjen e dërgesave të shpejta të ushqimit, njëherit duke ofruar mundësi për vende pune.

Kojshia Sh.P.K. shpall konkurs për pozitën "Administrues biznesi"

Kërkojmë njerëz energjik, pozitiv, te interesuar për inovacion dhe zhvillim personal.

PËRGJEGJËSITË:

 • Të bashkëpunojë me stafin me energji pozitive, komunikim efikas, zgjidhje të shpejtë të problemeve dhe të demonstroj integritet të lartë.
 • Organizimi i operacioneve biznesore dhe mbikqyrja e tyre.
 • Implementimi i procedurave biznesore (Transaksionet, arkëtimi, etj)

KËRKESAT dhe AFTËSITË:

 • Aftësi të mira të komunikimit verbal dhe të shkruar në gjuhën shqipe, preferimisht edhe angleze.
 • Shkathtësi në përdorim të kompjuterit.
 • Njohuri të theksuar të paketës kompjuterike Microsoft Office.
 • Kandidatët preferohet të kenë diplomë universitare në administrim biznesi apo lëmi të ngjashme.
 • Përvoja e mëherëshme e punës është e nevojshme, përvoja në natyrën e njejtë të punës është përparësi.

OFERTA:

 • Mundësi për të punuar në një kompani të re dhe inovative.
 • Mbështetje me trajnime për zhvillim profesional.
 • Ambient të këndshëm pune, ku secili anëtar i ekipit trajton njëri-tjetrin me respekt dhe dinjitet.
 • Orari nga e hëna deri të shtunën.
 • Paga konkuruese.

 Dërgo CV, sygjerohet edhe një letër të shkurtër motivimi duke u pergjigjur: “Pse mendoni se ju jeni kandidati më i mirë për pozitën e hapur? ”  në email adresën tonë: info@kojshia.com.

Shpallja është e hapur më 31.05.2019, dhe zgjatë deri më 11.06.2019.

TAGS: KojshiaPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2099
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC