1

Vende të lira pune

Ruaj
Prince Coffee House
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Prince Coffee House, në lokacionin e Prishtinës shpall konkurs pune për:

 • Shitëse të akulloreve (2)

Prince Coffee House, në lokacionin e Pejës shpall konkurs pune për:

 • Shitese të akullorëve (2)
 • Kamarier (2)
 • Gotalarës (3)
 • Shankist (2)

Prince Coffee House, në lokacionin e Prizenit shpall konkurs pune për:

 • Shitëse të akullorëve (2)
 • Kamarier (2)
 • Shankist (2)

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Shankist:

 • Të ketë përvojë pune si shankist dhe aftësi për të punuar në ekip

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Kamarier:

 • Përvoja e punës është përparësi
 • Aftësi të mira komunikuese me klientët dhe të ketë aftësi për të punuar në ekip

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Shitese të Akullorëve:

 • Përvoja e punës është përparësi
 • Aftësi të mira komunikuese me klientët dhe të ketë aftësi për të punuar në ekip

Kushtet e punës:

 1. Pagë konkuruese
 2. Trajnime për pozita përkatëse
 3. Mundësi avancimi
 4. Bonuse dhe benifite mujore

Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëpermendura mund të na kontaktojnë +383 48 615 614   ose përmes e-mail info@princecoffeeshops.com

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 05/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet