Kompania Gjermane Airvenue
Menaxher/e në terren (20 vende)
Shpërndaje
	 	 

Kompania Gjermane "AIRVENUE" me seli në tërë territorin e Kosovës dhe  Maqedonisë shpallë 20 vende të lira pune në pozitën e Menaxherit në terren.

Kontakto direkt në nr e telefonit ose Viber menjëherë në 049-270-000.

Nuk kërkohet përvojë pune.

Orari i punës do të jetë fleksibil. Si opsion shtesë do të ketë edhe gjysmë orari.

Kushtet të cilat duhet plotësuar janë:

  • Mosha 19-35 vjeq.
  • Të jetë banor i Kosovës apo Maqedonisë.
  • Së paku shkollimi i mesëm.
  • Të flet rrjedhshëm gjuhën shqipe.
  • Të ketë Patent Shoferin kat."B" si dhe veturë personale.

Kanditatët të cilët I plotësojnë këto kushte, kanë mundësinë punësimit Brenda muajit Qershor.

Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë direkt në numrin e telefonit 049-270-000

TAGS: Eagle's Group, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 4180
Kategoria Shitje
Skadon 11 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC