1

Ndihmës në Prodhim, Manipulues i Makinerive të betonit, Murator (Gjermani)

Ruaj
Bieren Betonwerk
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Bieren Betonwerk po kërkon punëtor për 3 fabrikat e saj të betonit në Gjermani, në Bad Oeynhausen, Rödinghausen dhe Hückelhoven. Ne jemi në kërkim të punonjësve të motivuar dhe të cilët posedojnë aftësi dhe shkathtësi themelore në industrinë e ndërtimtarisë dhe betonit, për të u punësuar tek ne, në menyrë afatgjate!

Për momentin jemi duke kërkuar punonjës të kualifikuar për këto pozita:

  • Ndihmës në prodhim (Produktionshelfer)
  • Manipulues i makinerive të betonit (Maschinenbediener)
  • Murator (Maurer)

Të gjithë të interesuarit duhet patjetër të kenë leje qendrimi/pune për Gjermani ose të posedojnë një termin për vizë pune tek Ambasada respektive Gjermane apo të kenë diplomë fakulteti të fushës së ngjashme, të nostrifikuar në Gjermani, ashtu që të aplikojnë si punonjës me kualifikim universitar.

Kontaktoni në numrin +38345707032

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet