1
PREMIUM PLUS

Splajser – Punëtor i infrastrukturës së rrjetës në Kroaci

Ruaj
Patela Group
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 


Patela Group është kompani multinacionale e cila selinë e saj e ka në Kosovë. Veprimtaria e saj është në fushën e teknologjisë informative Netëorking dhe Telekom. Është themeluar në vitin 2019 dhe për 3 vite ka arritur të jetë prezente në 3 tregje atë të Kosovës, Kroacisë dhe Norvegjisë. Është kompani e cila ka potencial të lartë në zhvillim të vetin dhe si rrjedhojë edhe të stafit të saj. Në qoftë se jeni ambicioz/e për arritje profesionale në karrierë dhe dëshironi të sfidoheni me qështje internacionale atëherë PATELA është vendi ku ju duhet të jeni.

Titulli: Splajser – punëtor i infrastrukturës së rrjetës në Kroaci
Kërkesat për këtë pozitë:

 • Shkolla e mesme (e preferuar);
 • Përvojë e punës (e preferuar);
 • Aftësi të punojë në mënyrë të pavarur, duke menaxhuar ngarkesën e punës pa udhëzime të vazhdueshme;
 • Aftësi të mira analitike dhe vëmendje në detaje;
 • Aftësi të mira kordinuese me ekipin e adminitratës dhe operativës;
 • Aftësi të mira komunikative;
 • Aftësi të mira pune dhe energjik;
 • Njohuri në gjuhën Kroate niveli 2 – E preferueshme;
 • Njohuri në gjuhën Angleze niveli 2 – E preferueshme;
 • Aftësi të mira raportuese.

Departamenti përkatës:
Departamenti i Operativës

Pozita superiore ku raporton:
Menaxheri i Operativës së Projektit

Përshkrimi i detyrave të punës dhe përgjegjësive:

 • Asiston në çdo qështje që kërkohen nga kompania;
 • Ekzekuton punët konform planit dinamik që i përcaktohet nga kompania;
 • Organizon të gjitha qështjet tjera administrative të ndërlidhura me projektin;
 • Krijon raportet e punës që i kërkohen nga kompania;
 • Raporton në baza të rregullta tek Menaxheri i Operativës së Projektit;
 • Kryen punë të tjera të cilat përcaktohen nga Menaxheri i Administratës së Projektit.

Trajnimet 

 • Kompania organizon trajnimet e nevojshme për shfrytëzimin e aplikacionit të punës i cili kërkohet për ekzekutimin e punëve në terren;
 • Kompania organizon trajnime të nevojshme për ngritjen e aftësisë së punës.

Ju falenderojmë paraprakisht për interesimin tuaj.

CV-të mund ti dërgoni në email adresën hr@patelagroup.com . Në titullin e emailit tuaj ju lutem vendosne fillimisht “Pozitën” të cilën aplikoni pastaj “Emri dhe Mbiemri” i juaj.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet