1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Patela Group është kompani multinacionale e cila selinë e saj e ka në Kosovë. Veprimtaria e saj është në fushën e teknologjisë informative Networking dhe Telekom. Është themeluar në vitin 2019 dhe për 3 vite ka arritur të jetë prezente në 3 tregje atë të Kosovës, Kroacisë dhe Norvegjisë. Është kompani e cila ka potencial të lartë në zhvillim të vetin dhe si rrjedhojë edhe të stafit të saj. Në qoftë se jeni ambicioz/e për arritje profesionale në karrierë dhe dëshironi të sfidoheni me qështje internacionale atëherë PATELA është vendi ku ju duhet të jeni.

Titulli: Zyrtarë/e e gjuhës Kroate

Përshkrimi i pozitës: 

 • Diplomë universitare (e preferuar)
 • Minimum dy vite përvojë pune;
 • Aftësi të mira administrative;
 • Aftësi të punojë në mënyrë të pavarur, duke menaxhuar ngarkesën e punës pa udhëzime të vazhdueshme;
 • Aftësi të mira analitike dhe vëmendje në detaje;
 • Aftësi të mira kordinuese me ekipin e adminitratës dhe operativës;
 • Aftësi të mira komunikative;
 • Njohuri në gjuhën Kroate niveli 4 – E domosdoshme;
 • Njohuri në gjuhën Angleze niveli 4 – E preferueshme;
 • Aftësi të mira raportuese.

Departamenti përkatës: Departamenti i Administratës

Pozita superiore ku raporton: Menaxheri i Administratës së Projektit  

Përshkrimi i detyrave të punës dhe përgjegjësive: 

 • Udhëheqë punët administrative të projektit dhe kompanisë;
 • Asiston nw çdo qështje rreth ekipeve në Kroaci;
 • Përpilon planin për akomodim, transport dhe qështje tjera administrative (në qoftëse i kërkohet);
 • Organizon të gjitha qështjet që ndërlidhen me akomodim të stafit në terren;
 • Organizon të gjitha qështjet tjera administrative të ndërlidhura me projektin;
 • Krijon raportet për matjen e performancën të punonjësve (në qoftëse i kërkohet);
 • Raporton në baza të rregullta tek Menaxheri i Administratës së Projektit;
 • Kryen punë të tjera të cilat përcaktohen nga Menaxheri i Administratës së Projektit.

Ju falenderojmë paraprakisht për interesimin tuaj.

CV-të mund ti dërgoni në email adresën hr@patelagroup.com . Në titullin e emailit tuaj ju lutem vendosne fillimisht “Pozitën” të cilën aplikoni pastaj “Emri dhe Mbiemri” i juaj. 

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet