1

Asistent Marketingu, Content Creator, Specialist i Marketingut Digjital, Asistent i Rrjeteve Sociale, Asistent i Shitjeve

Ruaj
Maxx group
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Maxx Group hap konkurs për pozitat:

  • Asistent Marketingu,
  • Content Creator,
  • Specialist i Marketingut Digjital,
  • Asistent i Rrjeteve Sociale dhe
  • Asistent i Shitjeve

Nëse jeni të interesuar për ndonjërën nga këto pozita dhe dëshironi të bashkëngjiteni me ekipin tonë, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në hr@maxx-group.com me subject pozitën për të cilën aplikoni.


Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 04/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet