1
PREMIUM PLUS

Teknik/e i/e Farmacisë (2)

Ruaj
Genista Pharmacy
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Barnatorja "Genista Pharmacy" me seli në Rr. Vëllëzërit Gërvalla në Ferizaj shpall konkurs pune për : 
 
1. Dy Teknik/e i/e Farmacisë me orar të rregulltë 
 
Kandidati/ja duhet :   
  •  Të kenë eksperiencë pune në barnatore, 
  •  Të kenë njohuri mbi produktet farmaceutike dhe ato të kujdesit personal, 
  •  Të kenë aftesi të shkelqyeshme komunikuese dhe organizative, 
  •  Njohuri të mira të kompjuterit dhe Microsoft Office.
 
Kushtet e Punës : 
  •  Pagë konkuruese në treg dhe deklarim sipas ligjit në fuqi,
  •  Shtesa gjatë punës në vikend dhe festave, 
  •  5 ditë pune në javë dhe 2 ditë pushim,
Të interesuarit mund të paraqiten në Barnatore "Genista Pharmacy", ose në numrin e telefonit +383 49 687 555. 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet