1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

DETYRAT DHE PERGJEGJESIT

  • ËSHTË PËRGJEGJËS PËR MONITORIMIN E KAMERAVE TË SISGURISË
  • LAJMRON PËR ÇDO PAREGULLËSI GJATË MONITORIMIT TEK MENAXHERI
  • ËSHTË PËRGJEGJËS MBROJTJEN E INFORMACINIT
  • RUAN KONFIDENCIALITETIN DHE PRONSINË INTELEKTUALE
  • HARTON RAPORTE GJATË ORARIT TË PUNËS

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

  • ETIKE NE PUNE DHE INTEGRITET TE LARTE NE PUNE
  • PREFEROHET FAKULTETI,
  • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER,
  • PATENT SHOFER KATEGORIA-B,
  • PËRVOJA NË PUNË, MINIMUM 1 VJEÇARE.

APLIKIMI DUHET TE BEHET ONLINE DUKE DERGUAR:


CV-NE TUAJ PERMES E-MAIL TEK: HR@euroshell-ks.com
NE SUBJEKT TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.
INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet