1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
 
ARTEFORM është kompani me traditë që nga viti 1974, e specializuar në prodhimin e kuzhinave, qëndrimit ditor, shkallëve, dyerve, dhomave të gjumit, enteriere etj.
Ftojmë të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të bëhen pjesë e stafit të ARTEFORM, të aplikojnë në konkurs.
 
ARTEFORM hap konkurs për këto pozita:
 
Arkitekt/Arkitekte   (2 pozita).
 
Nga kandidatët kërkohet:
  • Të kenë aftësi në Sketchup, Archicad, AutoCad,3ds Max, Vray, Corona, Adobe, MS Office 
  • Të kenë përvojë në fushën e caktuar
  • Të kenë paraqitje profesionale
  • Aftësi për punë ekipore
  • Aftësi komunikuese
  • Aftësi në vërejtjen e detajeve të projektit
  • Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve.
 
Lokacioni: FABRIKË / VUSHTRRI
 
Dërgoni CV-n tuaj në email adresën: info@arteform.biz ose kontaktoni në numrin e telefonit 044 887 887.

Kategoria Arkitekturë
Skadon 04/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Vushtrri
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet