1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ame Laser Clinic hap konkurs për 

  • 3 Punëtore në Depilimin me Laser
Detyrat dhe Pergjegjesitë:
  • Të ketë të përvoje pune;
  • Të ketë njohuri rreth depilimit me laser dhe tretmanve
  • Të jetë komunikative dhe e hapur;
  • Mikëpritja e klientëve dhe sherbimi korrekt,

Aftësitë:

  • Të ketë të përvoje pune dhe njohuri  rreth depilimit me laser;
  • Të ketë të përfunduar shkollen e mesme (shtesë fakultetin e infermerise);

Mënyra e Aplikimit:

Kandidatet e interesuar mund t'i dërgojnë CV bashkangjitur fotografinë tuaj përmes e-mail adresës: ame.laserclinic@gmail.com

Lokacioni: Prishtine, Rruga B, mbi Hebs ose afer Vogue Hair

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet