1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
 
Kërkohen Agjent të Thirrjes, gjermanofoles, të cilët janë të aftë të punojnë në grupe dhe kanë aftësi shumë të mira komunikimi ne gjuhen gjermane.
  • Niveli i kerkuar i gjuhes është B2 
 
Numri kontaktues 049-426-867
Email: kontakt.aryaconsulting@gmail.com

Kategoria Telekomunikim
Skadon 03/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet