1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Ferfer hap konkurs për:
 
 Rrobaqepës/e
 
Kërkojmë rrobaqepëse profesioniste dhe detajiste për qepje të materialeve dhe të jetë e përshtatshme për punë në grup.


Te interesuarit të kontaktojnë +383 49 424 942 ose email
kontakt@fer-fer.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet