1
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

N Sport hapë konkurs për: 

Menaxher/e

 Shitës/e 

Kualifikimet për poziten Menaxher/e:

  • Perfundimi i shkolles se mesme , preferohet diploma bachelor;
  • Njohuri te mira per MS Office ;
  • Pervoje menaxheriale me pergjegjesi ne shitje ;
  • Personalitet, udheheqes i pershkushtuar dhe i orientuar drejt suksesit;
  • Orientimi ndaj klientit dhe sherbimit si dhe aftesis planifikuese dhe
    organizative ;
  • Aftesi komunikuese dhe flesibilitet;
  • Motivim dhe entuaziazem ne pune;

Lokacioni: Fushe Kosove

Të gjithë të interesuarit të aplikojnë në emailin: info@nsportks.com

Shikime 5,159
Kategoria Menaxhment
Skadon 02/06/23 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet