1
PREMIUM

Ndihmës në fabrikë për ndërrimin e parë dhe të dytë

Ruaj
ProHomeDesign
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pro Home Design me lokacion në Miradi të Epërme, është fabrikë e përpunimit të drurit, metalit, iverpllakës, mediapanit dhe mobilieve të kopshtit.

Ne kërkojmë punëtor të motivuar të bashkohen me ekipin tonë për pozitën:

Ndihmës në fabrikë për ndërrimin e parë dhe të dytë

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Ndihmon në prerje dhe formësim të strukturave dhe formave të ndryshme nga druri, metali dhe materialet e ndryshme;
 • Ndihmon në lëmim, shpuarje dhe ngjyrosje të lëndëve të drurit, metalit dhe materiale të tjera (sipas matjeve);
 • Përdorimi i mjeteve të ndryshme të dores dhe elektrike për të ndërtuar në mënyrë të sigurt projektet e caktuara;
 • Interpretimi i vizatimeve teknike për prodhimin e mobileve, aksesoreve të ndryshëm;
 • Ndjek udhëzimet e eprorit;
 • I përmbahet kodeve dhe udhëzimeve lokale të sigurisë;

Kualifikimet :

 • Eksperienca e punës jo e domosdoshme;
 • Njohje bazike e teknikave të zdrukthtarisë dhe metodave ndërtimit;
 • Aftësi bazike në përdorimin e pajisjeve elektrike, manuale dhe mjeteve matëse;
 • Aftësi për të lexuar dokumente teknike dhe vizatime;
 • Gatishmëri për të ndjekur udhëzimet e sigurisë gjatë gjithë kohës;
 • Gjendje e mirë fizike dhe qëndrueshmëri;

Ne ofrojmë: 

 • Zhvillim professional;
 • Pagë konkuruese;
 • Ambient komod të punës;
 • Shujtë ditore;

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në e-mail adresën: jobsprohomedesign@gmail.com ose të kontaktojnë në numrin : 045/268-695

Data e fundit për aplikim: 17.05.2023

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet