1
PREMIUM

Montues i kuzhinave dhe elementeve të tjera në teren

Ruaj
ProHomeDesign
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pro Home Design me lokacion në Miradi të Epërme, është fabrikë e përpunimit të drurit, metalit, iverpllakës, mediapanit dhe mobilieve të kopshtit.

Ne kërkojmë punëtor të motivuar të bashkohen me ekipin tonë për pozitën:

Montues i kuzhinave dhe elementeve të tjera në teren

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Interpreton dokumentet teknike, të tilla si diagrame, skema, plane ose udhëzime të tjera verbale ose me shkrim;
 • Përdor mjete për të riparuar pjesë dhe produkte;
 • Monton komponentët me saktësi dhe shpejtësi;
 • Identifikon defektet dhe trajton ato sipas procedurave të përcaktuara;
 • Mirëmban pajisjet dhe vendin e punës;
 • Plotëson të gjitha kërkesat e sigurisë, të kompanisë dhe industrisë;

Kualifikimet dhe përvoja :

 • Së paku 1 vit përvojë e dëshmuar në lëmin e njëjtë;
 • Aftësi për të ngritur pesha mesatare;
 • Aftësi në mekanikë;
 • Gatishmëri për të ndjekur udhëzimet e sigurisë gjatë gjithë kohës;
 • Vëmendje në detaje;

Ne ofrojmë: 

 • Zhvillim professional;
 • Pagë konkuruese;
 • Ambient komod të punës;
 • Shujtë ditore;

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në e-mail adresën: jobsprohomedesign@gmail.com ose të kontaktojnë në numrin : 045/268-695

Data e fundit per aplikim: 17.05.2023

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 31/05/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet