1

Asistente Administrative (2), Asistente në Shitje (3)

Ruaj
NT Charlie
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Butiku Charlie hap konkurs për vend të lirë pune, për:  

 • Asistente Administrative (2)
 • Asistente në Shitje (3)

Pozita: Asistene Administrative

Detyrat & Përgjegjësitë

 • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave administrative;
 • Kontaktimi me furnitorët dhe kientët e kompanisë;
 • Përgjegjëse për komunikime elektronike dhe informim;
 • Shërben si urë lidhëse në mes personelit administrative dhe atij jo-administrati;
 • Regjistron llogaritë e arkëtueshme dhe llogaritë e pagueshme;
 • Regjistron depozitat dhe pagesat bankare;
 • Mbajtja e marrëdhënieve furnitorët;
 • Krijimi I raporteve dhe interpretimi I te dhenave;

Kriteret:

 • Të ketë të përfunduar bachelor në Menaxhment apo ngjashëm;
 • Njohuri të mira të paketës MS Office;
 • Etikë pune dhe përpikmëri;
 • Njohja e gjuhes Angleze;

Përparësi kanë:

 • Eksperiencë pune në fushë të njejtë;
 • Janë të hapur të ndihmojnë edhe në punët e tjera të kompanisë;
 • Personat të cilët kanë aftësi të mira menaxhuese;

Dërgo cv në – Hr.charlie@grandstore-ks.com


POZITA: Asistente në Shitje (4) 

Përshkrimi i punës: 

Butiku Charlie, Grand Store hap konkurs për vende të lira pune, për 

një persona ambicioz  dhe me përvojë pune në shitje. 

Kualifikimet: 

 • Të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë.
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit. 
 • Preferohet njohja e gjuhës Angleze.

Mënyra e Aplikimit: 

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail:
hr.charlie@grandstore-ks.com duke shkruar në subjekt: 

EMRI, MBIEMRI - ASISTENTE NE SHITJE.

-Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. 

-Vendi: Qendra Tregtare "Grand Store" Veternik-Prishtine.

Data e aplikimit: 03.05.2023 deri me 01.06.2023

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 01/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet