1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Shitës Ambullantivë – Departamenti Farmaceuetik

Rajoni: Rrafshi i Dakagjinit

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • Realizon qëllimet e shitjës duke prezentuar dhe promovuar asortimanin e produkteve në Barnatore dhe pikat e shitjës sipas udhëzimit të Menaxherit/es të Departamentit.
 • Siguron që produktet kanë ekspozim përkatës në pikat e shitjës.
 • Mbanë parasyesh veprimtarinë e zhvillimit të biznesit dhe strategjinë e konkurrentëve, duke përfshirë trendet e tyre të çmimeve dhe qasjet.
 • Duhet të jetë një mendimtar strategjik, kureshtar, inovativ dhe kreativ me qëllim të krijimit të marrëdhënieve, rrjetit, dhe aplikimin e praktikave të biznesit.
 • Punon në mënyrë efektive në ekipe dhe tregon integritetin dhe ndershmërinë për të marrë pjesë dhe kontribun në përpjekjet e ekipit.
 • Duhet të jetë i shtyrë nga qëllimi, të ketë aftësi të mira organizative dhe administrimi në mënyrë që të menaxhojë vetë dhe të zhvillojë disiplinën dhe të jetë fleksibël dhe i aftë.

KUALIFIKIMET

 • Përvojë pune në shitje së paku 2 vite - Përvojë në shitje të produkteve Parafarmaceutike dhe Farmaceutike.
 • Shkathtësi komunikuese dhe negociuese;
 • Aftësi për të menaxhuar dhe kontrolluar rritjën e shitjës në rajonin në të cilin operon;
 • Aftësi të mira analitike dhe të menaxhimit të kohës;
 • Të posedojë Patent Shoferin - Kategoria B;
 • Shkathtësi kompjuterike në aplikacione të programeve (Microsoft Office);
 • Njohja e gjuhës Angleze apo Serbo-Kroate do të jetë përparësi;
 • Trajnime dhe Certifikime në fushën përkatëse janë përparësi;

 NELT Sh.P.K është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të mirren në konsideratë për punësim.
Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre përmes e-mailit: apliko@nelt.com

Afati i aplikimit është deri me datën 31. Maj 2023. ora 17:00.

Shikime 5,233
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 31/05/23 (1 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë, Prizren, Pejë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet