Qendra pёr trajnim dhe shitjen e verёrave
Prezentues i verёrave (2)
Shpërndaje
	 	 

Qendra pёr trajnim dhe shitjen e verёrave

Konkurs pёr pozitёn( dy vende pune)

Prezentues i verёrave

Detyrat dhe pёrgjegjёsitë

 • Njohuri mbi produktet e prezentuara;
 • Prezentimi i shёrbimeve dhe produkteve;
 • Pranimi dhe regjistrimi i produkteve;
 • Bёn pagesa dhe regjistron shitjen;
 • Mirёmbajtja e rafteve;
 • Mirёmbajtja e pastёrtisё ne ambinetet e punёs;
 • Ofron asistence klientёve pёr gjetjen e produkteve;
 • Pёrpilimi i porosisё;

Kualifikimet dhe kriteret

 • Student ose tё ketё mbaruar studimet ( degёt e teknologjisё sё ushqimit kanё pёrparёsi);
 • Tё njoh gjuhёn angleze;
 • Tё njoh punёn me kompjuter;
 • Aftёsi komunikuese me klientë;

Orari I punёs prej 10:30 deri ne 19:00( e hёne deri tё premten) ; tё shtuneve prej 11:00 deri 17:00. Vendi: Prishtinё.

Paga mujore: 350eur 

Aplikimi bёhet duke dёrguar njё CV dhe letër motivuese nё email adresen: menaxhvw@gmail.com.  Vetёm personat e selektuar pёr intervistё do tё kontakohen.

TAGS: Qendra pёr trajnim dhe shitjen e verёrave, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1303
Kategoria Të tjera
Skadon 11 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC