1

Konsulent/e i/e Shitjes

Ruaj
Premium Cigars & Wine
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ne po kërkojmë një Konsulent Shitjesh pasionante dhe dinamike për dyqanin tonë të verërave dhe purove. Si Konsulent Shitjesh, ju do të jeni përgjegjës për drejtimin e shitjeve, ndërtimin e marrëdhënieve me klientët dhe sigurimin që ata të kenë një përvojë pozitive blerjeje. Kandidati ideal do të ketë një pasion për verërat dhe puro dhe do të jetë në gjendje të ofrojë njohuri  për klientët tanë.

Përgjegjësitë:

 • Ofroni shërbime të jashtëzakonshme ndaj klientit dhe mbështetje të shitjeve për klientët
 • Demonstroni njohuri të thella për produktet tona, duke përfshirë verërat dhe puro
 • Ndihmoni klientët në zgjedhjen e produkteve të duhura për të përmbushur nevojat e tyre
 • Menaxhoni procesin e shitjes nga fillimi në fund, duke përfshirë përpunimin e pagesave dhe ndjekjen e porosive
 • Zhvilloni dhe mbani marrëdhënie me klientët për të siguruar përsëritjen e blerjeve
 • Punoni në bashkëpunim me ekipin për të arritur objektivat dhe qëllimet e shitjeve
 • Mbani një pamje të pastër dhe të organizuar të dyqanit në çdo kohë

Kërkesat:

 • Përvojë e mëparshme në shitje
 • Pasioni për verërat dhe puro me dëshirën për të mësuar më shumë
 • Aftësi të forta për shërbimin ndaj klientit dhe aftësi për të ndërtuar marrëdhënie me klientët
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi 
 • I orientuar nga detajet me aftësi të forta organizative
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe si pjesë e një ekipi
 • Duhet të jetë në gjendje të punojë fundjavë dhe mbrëmje sipas nevojës
 • Duhet të jetë i moshës madhore për të shitur produkte të duhanit
 • Njohuri te gjuhes Angleze
 • Ne ofrojmë një pagë konkurruese, dhe një mjedis pune mbështetës dhe bashkëpunues.

Nëse i plotësoni kërkesat e mësipërme dhe jeni të apasionuar pas verërave dhe purove, ju lutemi na dorëzoni CV-në tuaj tek m_bytyqi@kaliman.bg 

Dyqani ndodhet në Albi Mall.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet