1

Redaktor/e i/e Web-it (Prishtinë)

Ruaj
Radio Evropa e Lirë
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Radio Evropa e Lirë hap konkurs për Redaktor/e të Web-it në byronë në Prishtinë.

Kandidati/ja kërkohet që të ketë diplomë Master në gazetari apo në ndonjë fushë të ngjashme, si dhe rreth pesë vjet përvojë pune si redaktor/e web-i.
 
Nëse dëshironi të bëheni pjesë e ekipit tonë, në këtë adresë mund t'i shikoni procedurat e aplikimit: https://www.rferl.org/jobs/detail/BSSB014-2302.html

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet