1
PREMIUM PLUS

Punëtor në fabrikë (llamarinë dhe sendviq panel)

Ruaj
G.P. Metal
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

G.P METAL është kompani prodhuese dhe tregtare me seli në Fushë Kosovë. Lokacioni i kompanisë gjendet ne Zonën Industriale në aksin rrugor Prishtinë-Fushë Kosovë dhe në parkun e bisnesit te Kroni I Mbretit. G.P METAL prodhon dhe shet të gjitha llojet e produkteve të llamarinës dhe synon të jetë lider në këtë treg. Kjo arrihet në bazë të besimit, realizimit me kohë të të gjitha porosive nga klientët, me ndershmëri, përkushtim dhe kualitet maksimal. Ne ju ofrojmë cdo gjë nga bota e llamarinës.

 

G.P. Metal eshte ne kerkim te personave motivues dhe punetor per tu bashkangjitur ne stafin tone 

Punëtor në fabrikë të cilët kryesisht do të punojne me llamarinë dhe sendviqpanel

Kualifikimet:

  • Pervoje pune në makineri
  • Patentë shoferi (kategoria B dhe C )
  • Aftësi të mira ndërpersonale dhe të punës në ekip;
  • Vetë-motivim dhe gatishmëri për të marrë përgjegjësi;
  • Aftësi të mira organizative;

Ne ofrojme:

  • Transportin (vajtje-ardhje)
  • Shujte ditore 
  • Paga te mira 

Preferohen banoret e Drenasit, Fushë Kosovës, Magurës dhe Sllatinës

Për cdo informate tjetër mund të paraqiteni edhe fizikisht ne fabrikën tonë.

Menyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund t⌂ lajmërohen në numrin e telefonit: 045 111 104 apo të aplikojnë përmes butonit APLIKO (Nuk kërkohet Cv)

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet