Liri Prizren
Punëtor/e në prodhim (20)
Shpërndaje
	 	 

KONKURS


Fabrika Konditorike Liri me seli në Prizren shpall konkurs për 20 vende të lira të punës.

Fabrika Liri kërkon të punësoj:  
10 punëtorë meshkuj dhe 10 punëtore femra në prodhim.
Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të jetë i shkathët,
  • të punoj në grup dhe
  • të jetë i motivuar për punë.

Ne ofrojmë:

  • kushte të mira të punës,
  • transport dhe ushqim,
  • sigurim ne aksidente,trajnime ne pune,
  • kontrat afatgjate dhe
  • pagë atraktive.

Për të aplikuar duhet të paraqiteni personalisht në zyret tona të cilat gjenden në Prizren në rrugën Ukë Bytyqi pa numër, ku do ti nënshtroheni një interviste të shkurtër dhe do të plotësoni aplikacionin e punës.
Afati për aplikim deri më 30 Qershor 2019.

TAGS: Liri PrizrenPrizrenKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2266
Kategoria Të tjera
Skadon 12 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC