1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

New Born Media është një kompani kreative dhe dixhitale ku ka synim zhvillimin e bizneseve të ndryshme duke përdorur tendencat më të fundit të marketingut dixhital.

Ne po hapim konkurs për pozitat Menaxher/e i/e Rrjeteve Sociale dhe Menaxher i/e Shitjes.

Menaxher/e i/e Rrjeteve Sociale

Përgjegjësitë:

 • Të bëj konceptimin, planifikimin dhe implementimin e strategjive të mediave sociale.
 • Të bëjë implementimin dhe optimizimin e kampanjave për të arritur objektivat e definuara.
 • Të jetë i shkathët në identifikimin dhe monitorimin e konkurrencës së klientëve.
 • Të realizojë raporte mbi rezultatet e çdo kampanje në rrjete sociale.
 • Të jetë i/e aftë të menaxhojë dhe të mbikqyrë performancën e kampanjave në rrjete sociale për brende dhe biznese.

Kualifikimet:

 • Të ketë minimalja 2 vite përvojë pune si Social Media Manager(përvoja në agjenci kreative është e preferueshme).
 • Të jetë i/e aftë të menaxhojë platformat si Facebook, Instagram, LinkedIn, Ads Manager, Google Analytics.
 • Të ketë aftësi planifikuese dhe te jetë i/e aftë për të punuar në grup.
 • Të jetë njohës i mirë i/e gjuhës angleze.
 • Të ketë ambicie për tu zhvilluar profesionalisht.

Menaxher i/e Shitjes

Përgjegjësitë:

 • Të ketë aftësi të mira komunikimi
 • Të raportojë të dhënat ditore
 • Njohuri të mira kompjuterike
 • Të jetë i organizuar dhe të ketë vetëiniciativë
 • Aftësi për të punuar në një mjedis dinamik
 • Të përcjellë konkurrencën
 • Të njohë tregun
 • Aftësi shumë të mira për të punuar në grup

Kualifikimet:

 • Të ketë të mbaruar studimet e larta/Student në vitin e fundit
 • Së paku 1 vit përvojë pune shitje në terren
 • Të ketë njohuri të gjuhës Anlgeze.
 • Të ketë patent shoferi (e preferueshme)

Benefitet:

 • Benefite në bazë të performancës
 • Kontratë pune e rregullt dhe afatgjatë

Mund të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj me subjekt pozitë që jeni të interesuar në email adresën: hello@newborn.media

Shikime 6,358
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 01/06/23 (2 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet