1
PREMIUM

Punëtor në Autolarje, Auto Limar, Mësuese Private

Ruaj
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Auto Sallon Alberti i themeluar në vitin 1999 me lokacion në Veternik, i cila njëkohësisht është edhe  lider I shitjes së  automjeteve në Kosovë, shpallë konkurs për pozitën:

Punëtor në Autolarje

Detyrat e punës:

Punëtor në autolarje:

 • Pastrimi i kujdesshëm dhe gjeneral i veturave

Kualifikimi i nevojshëm:

 • Përvoje pune në autolarje

Të interesuarit të aplikojnë në numrin 044 607 100


Auto Limar

Detyrat e punës - Auto Limar:

 • Riparimi i pjesëve të dëmtuara;
 • Montimi dhe çmontimi i pjesëve të automjeteve;
 • Kontrolli i cilësisë në karoseri;
 • Ngjyrosja e pjesëve të dëmtuara apo makinës në tërësi;
 • Dokumentimi i dëmeve;

Kualifikimi i nevojshëm:

 • Shkollë profesionale;
 • Përvojë pune profesionale;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar në ekip

Detyrat e punës - Punëtor në autolarje:

 • Pastrimi i kujdesshëm dhe gjeneral i veturave

Kualifikimi i nevojshëm:

 • Përvoje pune në autolarje

Mësuese private për fëmijë të klasës së 6-të dhe 7-të

Kualifikimet e kërkuara: 

 • Të ketë të përfunduar fakultetin për fushën përkatëse,
 • Të ketë njohuri në gjuhën angleze,
 • Të ketë eksperiencë në mësimdhënie në arsim fillor apo të mesëm.

Matematika, fizika dhe gjuha angleze duhet të jenë primare, po ashtu edhe lëndët tjera duhet të zhvillohen sipas plan-programit mësimor.

Të interesuarit mund të na kontaktojnë përmes nr. të telefonit 044-607-100 apo të dergojne CV në email adresën blerimxhemajli@gmail.com

Të interesuarit të aplikojnë në numrin 044 607 100

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 01/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet